Onze werkwijze

Om een project zo goed mogelijk uit te voeren, is het voor beide partijen wel zo prettig om te weten waar zij aan toe zijn. Aan dat persoonlijke contact en die optimale begeleiding, hechten we veel waarde.

Oriënterend en vrijblijvend gesprek

Om je wensen en eisen in kaart te brengen, beginnen we altijd eerst met een oriënterend en tevens vrijblijvend gesprek om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Inventariseren van het gehele plan

Vervolgens gaan we deze wensen en eisen concreet maken en bekijken wat er zoal benodigd is om het einddoel te bereiken. Of dit nu gaat om verbouw, afbouw of renovatie: ieder plan vereist maatwerk en een zorgvuldige aanpak. 

Ontwerp- en bouwvoorbereidingsfase

Na de inventarisatie gaan we aan de slag om tot een eerste ontwerp te komen. Een plattegrond van het uit te voeren project, werktekeningen waarmee we ons werk zo goed mogelijk uit kunnen voeren en het regelen van de vereiste vergunningen. 

Check &
feedback

Natuurlijk word je voortdurend betrokken bij de voortgang van het gehele proces, echter is het vanaf dit moment wel belangrijk om even een check te doen, om er zeker van te zijn dat alles naar wens is voordat we beginnen aan de realisatiefase. 

Uitvoerings- en realisatiefase

Het echte werk gaat beginnen! We gaan met man en macht aan de slag om jouw wensen en dromen realiteit te laten worden. Aan de hand van de voorgaande plannen en bouwvoorbereidingen, gaan we zorgvuldig en met een strakke planning aan de slag om dit project tot uitvoer te brengen.

Natuurlijk met voortdurend persoonlijke begeleiding en continu zicht op het gehele proces. Zo weten beide partijen zeker waar we aan toe zijn. 

Oplevering en algehele nazorg

Het is tijd om het project op te leveren. Maar… daar stoppen we niet! Wij staan garant voor persoonlijke begeleiding en ontzorging en na het project staan we nog steeds voor 100% voor je klaar. Heb je vragen, opmerkingen of andere dingen die je zou willen bespreken? Ook dan zijn we er voor je! Dát is de garantie van RA Afbouw Service.