Hoe we werken

Alvorens een stuc- of tegelproject te starten, is het van groot belang de wensen van de klant te leren kennen. Stap 1 in het proces, met vooral veel persoonlijk contact, is werken aan duidelijkheid over wat we van elkaar kunnen verwachten. RA Afbouw Service koppelt jouw wensen aan de mogelijkheden en brengt een vrijblijvende, scherpe offerte uit voor de uitvoering van het project. Gun je ons het project, houden we deze persoonlijke aanpak natuurlijk gedurende het gehele project vol; een heldere communicatie met de klant is binnen RA Afbouw Service een belangrijke kernwaarde!

Onze processtappen

Oriënterend en vrijblijvend gesprek

De wensen van de klant zijn altijd leidend. We beginnen dan ook met een oriënterend, vrijblijvend gesprek om te kijken wat RA Afbouw Service voor je kan betekenen.

Inventariseren van het gehele plan

Vervolgens maken we jouw wensen en eisen concreet en bekijken samen wat er nodig is om het einddoel te kunnen realiseren. Elke vorm van stucwerk of tegelwerk, elk project, vereist maatwerk en een zorgvuldige aanpak. 

Ontwerp- en voorbereidingsfase

Na de inventarisatie maakt RA Afbouw Service een eerste ontwerp en bijbehorende offerte.
Het ontwerp bestaat meestal uit een projectplan, een plattegrond van het uit te voeren project en werktekeningen waarmee we ons werk zo goed mogelijk uit kunnen voeren. 

Check &
feedback

Vanzelfsprekend word je na opdrachtverstrekking continu betrokken bij de voortgang van het gehele proces. Toch plannen we nog graag een ‘check & feedback’ moment in, om er zeker van te zijn dat alles naar wens is voordat RA Afbouw Service begint aan de uitvoerings- en realisatiefase. 

Uitvoerings- en realisatiefase

Het echte werk gaat beginnen!  RA Afbouw Service gaat aan de slag om jouw wensen en dromen te realiseren. Aan de hand van de overeengekomen plannen en voorbereidingen, gaat ons team, zorgvuldig en volgens een strakke planning aan de slag om dit project tot uitvoer te brengen. Natuurlijk met voortdurend persoonlijke begeleiding en continu zicht op het gehele proces. Opdat jij als klant én onze mensen steeds de status quo van het project op het vizier hebben en er flexibel kan worden geanticipeerd op eventuele aanpassingen.

Oplevering en algehele nazorg

Het project is klaar. Maar, daar stopt het niet bij RA Afbouw Service. Wij staan garant voor persoonlijke begeleiding en ontzorging, niet alleen tijdens het project, maar ook erna.
Heb je vragen, opmerkingen of andere dingen die je zou willen bespreken? Ook dan zijn we er voor je!