Veelgestelde Vragen

Veelgestelde vragen

Daarom staan wij altijd voor je klaar als je vragen hebt over mogelijkheden met betrekking tot afbouw, verbouw, renovatie en meer! Hieronder staan alvast enkele veelgestelde vragen voor je opgesteld, waarmee we alvast kunnen beginnen met de ontzorging.

Daar gaan we namelijk 100% voor: het uit handen nemen van allerhande taken die hiermee te maken hebben om jou uiteindelijk te laten genieten van je (ver)nieuw(d)e woning, bedrijfspand of buitenverblijf. 

 • 1. Wat kunnen jullie voor me betekenen?

  Wij staan voor je klaar als het gaat om allerhande werkzaamheden: van afbouw, tot stukwerk, schilderwerk, algehele (buiten)gevelisolatie en tegelwerk. 

  Dankzij onze jarenlange expertise in de bouwwereld, weten we precies waar behoefte aan is en hoe we je het best kunnen begeleiden en ontzorgen in het gehele proces. 

  Onze medewerkers zijn tevens gespecificeerd in al deze diensten. 

  Voor een overzicht van de diensten waarin we je onder andere kunnen helpen, verwijzen we je graag naar een overzicht van onze diensten.

  We helpen je graag verder!

 • 2. Hoe gaan jullie precies te werk?

  Ieder project is maatwerk en heeft een andere aanpak nodig. Dat is geen enkel probleem, aangezien we tijdens de voorbereidingen uitvoerig bespreken wat we precies gaan uitvoeren en hoe we dit gaan doen. 

  Zo weet je precies waar je aan toe bent en  maakt dit het gehele proces overzichtelijker.

  Daarnaast staan we altijd voor je klaar bij vragen. Dát is de garantie van ons! 

  Mede hierom waarderen onze opdrachtgevers onze dienstverlening als uitstekend. 

 • 3. Wat zijn de kosten?

  Wegens het feit dat ieder project maatwerk is, kunnen we je helaas niet op voorhand vertellen wat de kosten zullen zijn.

  Wat we wel kunnen vertellen, is dat we overal transparant in zijn. Van begin tot eind. Ook als het gaat over prijsopgaven en offertes. Daarom bespreken we eerst uitvoerig je wensen en eisen, bekijken we je huidige (woon)situatie en wat er zoal uitgevoerd dient te worden.

  Op basis van al deze informatie, stellen wij een vrijblijvende en scherpe offerte samen, waarna we samen kunnen kijken hoe we je van dienst kunnen zien. 

  Ook op dit gebied staan we uiteraard graag voor je klaar en bespreken we dit graag met je. 

 • 4. Wat maakt jullie speciaal ten opzichte van andere afbouwbedrijven?

  Wij bieden ten opzichte van vele andere bedrijven, alles aan onder één dak: van bouw, afbouw en renovatie tot installatiewerken en WMO-aanpassingen. 

  Doordat je verzekerd bent van al deze diensten bij ons, kunnen we maatwerk leveren op al deze verscheidene gebieden en weet je precies waar je aan toe bent. 

  Daarnaast gaan we voor 100% tevredenheid en staan we voor optimale begeleiding gedurende het hele proces. Zo heb je altijd een vast aanspreekpunt en staan we continu voor je klaar.

  Vóór, tijdens en zelfs ná de oplevering.  

 • 5. Waar zijn jullie gevestigd?

  Sinds kort zijn wij gevestigd in ons nieuwe bedrijfspand aan de Beekstraat 5 in Grevenbicht.

  Maak gerust eens een afspraak met ons om langs te komen en je wensen te bespreken. Dan kunnen we samen kijken wat wij voor je kunnen betekenen. 

 • 6. Ik heb een speciaal verzoek dat niet op jullie 'Diensten' pagina vermeld staat

  Dat is geen probleem. Uitdagingen gaan we natuurlijk ook graag aan. Neem gerust contact met ons op dit met ons te bespreken. We luisteren graag naar je ideeën en willen je helpen om deze te verwezelijken.