Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

RA Afbouw Service kijkt vanaf dag 1 naar je om en beantwoordt graag je vragen over onze expertises: stucwerk en tegelwerk.

Hieronder vind je alvast antwoorden op veel gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? 

Vul dan het vragenformulier in we beantwoorden je vraag binnen 3 werkdagen. Ook gebruiken we je vraag (anoniem) om onze vraag/antwoordenlijst uit te breiden en dat helpt dan weer andere potentiële klanten!

 

 • 1. Wat kan RA Afbouw Service voor me betekenen?

  RA Afbouw Service voert graag jouw stucwerk en tegelwerk uit. Dankzij onze jarenlange expertise in de bouwwereld, kunnen we je uitstekend adviseren over de diverse opties die er zijn. Wij leveren kwalitatief goed werk tegen een redelijke prijs. Onze stucadoors en tegelzetters zijn stuk voor stuk professionals met jarenlange ervaring, die weten hoe belangrijk een goed afbouwresultaat voor jou is. Voor meer informatie over de specifieke diensten, verwijzen we je graag naar onze rubriek specialisaties.

 • 2. Hoe gaat RA Afbouw Service precies te werk?

  Elk stuc- of tegelwerk, ieder project, is maatwerk en heeft een andere aanpak nodig. Met de klant bespreken we tijdens de voorbereiding uitvoerig zijn wensen, de mogelijkheden en hoe de uitvoering, projectplanning en kostenplaatje eruitzien. Zo maakt RA Afbouw Service het volledige proces inzichtelijk. Naast onze kwaliteit wordt ook onze service zeer gewaardeerd door onze klanten, kom maar op met je vragen dus, voor, tijdens of na afloop van het project!

 • 3. Hoe berekent RA Afbouw Service de prijs?

  Omdat ieder project maatwerk is en een passende aanpak behoeft, maakt RA Afbouw Service de kosten inzichtelijk nadat met de klant zijn specifieke wensen zijn besproken en het plan van aanpak helder is. Op basis van deze informatie, maken wij een vrijblijvende en scherpe offerte voor jouw stucwerk of tegelwerk.  Onze prijsopgaven zijn transparant, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

 • 4. Wat maakt RA Afbouw Service speciaal ten opzichte van andere afbouwbedrijven?

  Onze expertises stucwerk en tegelwerk zijn gebundeld onder één dak. Wij stemmen elke stap af met de klant en leveren maatwerk op de diverse onderdelen. RA Afbouw Service vaart op de kracht van jarenlange kennis & ervaring en volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet. Voor minder dan 100% tevredenheid komen onze stucadoors of tegelzetters niet in actie. Daarnaast wordt het proces optimaal begeleid door een vast aanspreekpunt voor de klant, direct, overzichtelijk en efficiënt. Voor, tijdens en na de oplevering.

 • 5. Waar is RA Afbouw Service gevestigd?

  RA Afbouw Service is gevestigd aan Dr.Nolenslaan 145 te 6136 GM Sittard. We zien ernaar uit je te ontmoeten en bespreken graag in meer detail je stuc- of tegelwensen. Maak gerust een afspraak en bel ons op 06- 51685658, dan weet je zeker dat de koffie klaar is.

 • 6. Ik heb een speciaal verzoek dat niet op jullie 'Specialisaties' pagina vermeld staat

  Je kunt altijd contact opnemen met RA Afbouw Service, ook als je vraag niet specifiek is gerelateerd aan onze expertises. We hebben in de loop der jaren veel kennis en ervaring opgebouwd en goede contacten gelegd met (onder)aannemers en leveranciers. Mocht je vraag onze diensten overstijgen, verwijzen we je graag naar collega-bedrijven.