Over Ons

RA Afbouw Service adviseert en realiseert op het gebied van stucwerk en schilderwerk en alles wat hierbij komt kijken. We zijn gevestigd in Limburg. Met onze hands-on mentaliteit, jarenlange ervaring en professionaliteit, zijn onze stucadoors en tegelzetters gebrand op het leveren van de beste service én kwaliteit. Tegen een scherpe prijs en afgesproken planning! Dat mag je van ons team verwachten, voor, tijdens en na afloop van het project. Spreek ons er gerust op aan!

jarenlange ervaring in de afbouw onder een dak

Kwaliteit: daar gaat het ons om. Het afleveren van kwalitatief werk om jou optimaal tevreden te stellen. Hoe we dit doen? Door je allereerst optimaal te adviseren en een duidelijk plan van aanpak op te stellen, zodat het voor beide partijen volledig duidelijk wordt wat er uitgevoerd gaat worden. Wel zo gemakkelijk. Transparantie en eerlijkheid staan daarnaast hoog in het vaandel bij ons. Wij denken in mogelijkheden, niet in moeilijkheden. Voor alles is een oplossing en wij staan voor de volle 100% klaar om je hiermee te helpen. Doordat RA Afbouw Service al vele jaren meedraait in de (af)bouwwereld weten we precies wat van belang is om alle projecten tot in de puntjes te voltooien. En ja, daar gaan we voor de volle 100% voor. Jouw tevredenheid is onze prioriteit.

 Dankzij één vast aanspreekpunt weet je tevens precies waar je aan toe bent. Dat ervaren onze klanten als een groot pluspunt en maakt het gehele proces gestroomlijnder. 

Hier staan wij voor
  • Advies op maat, gebaseerd op jarenlange ervaring, vakmanschap & training

  • Heldere afstemming met de klant over planning & professionele uitvoering

  • Een uitstekende kwaliteit en service tegen een eerlijke prijs

  • Een goede relatie met andere professionele (onder)aannemers

Jouw gesprekspartner

Robert Arntz

Directeur

 LinkedIn

Veelgestelde vragen

Heb je vragen of ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder!