Over Ons

Wij zijn RA Afbouw Service. Wij adviseren en realiseren op het gebied van afbouw en alles wat hierbij komt kijken. Kenmerkend met een hands-on mentaliteit en professionaliteit, zijn wij gebrand op het leveren van de beste service én kwaliteit! Gedurende het gehele proces mag je dit van ons verwachten. Van begin tot oplevering.

jarenlange ervaring in de afbouw onder een dak

Kwaliteit: daar gaat het ons om. Het afleveren van kwalitatief werk om jou optimaal tevreden te stellen. Hoe we dit doen? Door je allereerst optimaal te adviseren wat er zoal verbeterd kan worden en een duidelijk plan van aanpak op te stellen, zodat het voor beide partijen volledig duidelijk wordt wat er uitgevoerd gaat worden. Wel zo gemakkelijk. Transparantie en eerlijkheid staan daarnaast hoog in het vaandel bij ons. Wij denken in mogelijkheden, niet in moeilijkheden. Voor alles is een oplossing en wij staan voor de volle 100% klaar om je hiermee te helpen. Doordat we al vele jaren meedraaien in de (af)bouwwereld weten we precies wat van belang is om alle projecten tot in de puntjes te voltooien. En ja, daar gaan we voor de volle 100% voor. Jouw tevredenheid is onze prioriteit.

Wij gaan verder waar andere bedrijven stoppen. Tot het uiterste. Gegarandeerd. Dankzij één vast aanspreekpunt weet je tevens precies waar je aan toe bent. Dat ervaren onze klanten als een groot pluspunt en maakt het gehele proces gestroomlijnder. 

Hier staan wij voor
  • 100% klanttevredenheid

  • Vast aanspreekpunt gedurende het gehele project

  • Kwaliteit en vakmanschap

  • Een strakke en tegelijkertijd tóch een flexibele planning

Veelgestelde vragen

Heb je vragen of ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder!

Kwaliteit en vakmanschap